WEDDING EXTRA'S

Enkele voorbeelden van extra's die ik kan bieden op of rondom jullie grote dag!

SAVE THE DATE FILMPJE

Je wilt natuurlijk dat iedereen op tijd al zijn afspraken cancelled of jullie datum met dikke letters in de agenda zet! Daarvoor kun je een Save The Date kaart versturen, of iedereen op de hoogte brengen via email of whatsapp.. Maar je kunt het ook wat moderner aanpakken. Maak een persoonlijk Save The Date filmpje om te versturen naar alle genodigden. Deze zijn in veel varianten te maken waarbij alle kleuren, tekst evenals de muziek naar eigen wens aanpasbaar is! Kosten voor het Save The Date filmpje zijn €85ALTERNATIEVEN VOOR OPENINGDANS

Het wordt steeds minder gedaan, maar toch is het één van de mooiste momenten van de dag. De Openingsdans. Wil je écht niet live voor publiek dansen dan zijn er genoeg andere opties te bedenken om je feest spetterend te openen. Denk aan een gaaf filmpje waarin jullie dansen / acteren, of een knallende intro. Ik beschik over een Greenscreen om met Special Effects te kunnen werken. Kosten voor een filmpje als alternatief voor openingendans zijn op aanvraag, afhankelijk van wat jullie wensen zijn.

 

 

Voor Erik en Esther maakte ik een openingsclip waarbij ze voor een groen scherm 'hun ding deden'. Daar heb ik vervolgens wat licht effecten achter gemonteerd. Ze wilde graag wat herkenning in de clip in de vorm van videoclips en beelden uit tv series. Hieronder het resultaat. Een échte dansvloer opener!

 

Voor Roel en Anke heb ik een Hardstyle Festival Opener gemaakt. Bestaande beelden van een festival gemixt met een Hardstyle nummer inclusief voice-over die het publiek oppept voor hét feest van het jaar!