Anke en Roel, 05-10-2018


"Wesley heeft het openingsfilmpje gamaakt voor op onze bruiloft en heeft onze bruiloft van begin tot eind gefilmd. Hele fijne en gezellige samenwerking en Wesley denkt erg goed mee! De dag na de bruiloft kregen we de teaser al, wat erg leuk was en zo snel! We zijn nog steeds super blij met het eindresultaat!


Erik en Esther, 16-06-2018

"Wesley wat ben je toch een TOPPER!

Toen wij in contact kwamen met jou voor het maken van de bruidsreportage op 16 Juni 2018 klikte het meteen, fijne gesprekken, niets is teveel en toen we jou ook nog vroegen om ons te helpen met het maken van onze openingsclip was je mega enthousiast. Jij hebt van onze openingsclip een mega succes gemaakt! Wat waren onze gasten waanzinnig enthousiast en super verrast. De gave reacties blijven binnenstromen. Helemaal geweldig!! De dag van de bruiloft ben je er van het begin tot einde bij geweest om alles vast te leggen en ook dat liep op rolletjes.

Meteen de dag na de bruiloft kwam de teaser van de dag binnen, en had je ons beide in tranen. Geweldig om de dag erna, onze dag nog even te beleven. De reacties zijn geweldig en het is echt super fijn om het filmpje aan iedereen te kunnen laten zien. Ondanks dat onze film nog niet af is, wilde ik toch al een recensie achterlaten, want ik weet gewoon dat het helemaal goed komt. We kunnen bijna niet wachten, maar weten zeker dat het wachten het waard is!

Wesley je maakt super mooie indrukwekkende film(pjes) en het is een genot om vanaf het begin tot einde met je samen te werken!"


Maartje en Freek, september 2017

"Inmiddels bijna alle filmpjes ontvangen van onze trouwdag en wat zijn we blij dat we ervoor hebben gekozen om Wesley te laten komen. Kan nu met zekerheid zeggen dat het één van de mooiste dagen is die je ooit mee gaat maken en hij vliegt dan ook echt voorbij. Dankzij Wesley kunnen we nu letterlijk terugkijken op een ontzettend mooie dag!"


Elke en Michael, juni 2017

"Wat heeft Wesley nu al geweldige filmpjes van onze bruiloft aangeleverd. Echt wauw, wauw, wauw! Wesley is een top vent om er bij te hebben en voelt precies wat je wensen zijn, hij stelt zich erg bescheiden op. Ik moest mijn man van te voren even overtuigen van een videograaf maar ook hij is helemaal enthousiast. Het is echt iedere euro waard om deze geweldige herinnering aan je dag te hebben!"


"Wat een fantastische compilatie van Wesley van Heugten!  De perfecte keuze en mix van muziek en beelden.

Heel blij dat hij hiervoor werd ingeschakeld. Een topper." (vader van de bruid)Frencis en Patricio, augustus 2016

"Wij genieten nog elke keer van de geweldige filmpjes die Wesley heeft gemaakt van onze dag. Echt een aanrader. Hij luistert naar je wensen en geeft goede tips en adviezen. Een super aanwinst voor op je bruiloft. Ik hou er normaal helemaal niet van om in de spotlights te staan maar met Wesley als videograaf merk je niet eens dat hij er is. Al met al dus een echte aanrader. Je krijgt er iets heel moois voor terug waar je de rest van je leven naar terug kan kijken!"Nicky van Gerwen, juli 2016

"Wesley heeft een prachtige reportage van de afscheidsmusical van groep 8 gemaakt. Behalve de opvoering zelf heeft hij leuke interviews en alle speeches opgenomen in de door hem samengestelde dvd. Echt vakwerk en daarnaast enorm flexibel, want op woensdagavond was de opvoering en op donderdagmiddag had ik al een trailer om aan alle kinderen en ouders te laten zien. Uiteraard hebben we hem ook voor dit jaar weer geboekt! Klasse Wesley!"Tim en Marloes, mei 2015

"Een prachtige bruidsreportage hebben wij ontvangen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. We hebben zeer fijn met je samengewerkt Wesley, je hebt meegedacht waardoor de herinnering van onze bruiloft nog mooier werd! Een aanrader voor iedereen."Gean en Peter, augustus 2015

"In een woord super! Wat een geweldig gave beelden van onze perfecte dag! Een herinnering die altijd blijft! Zo blij dat we dit vast hebben gelegd en zeker op deze manier! Het resultaat is echt wauw!!"Patricia, november 2014

"Wesley is een kanjer. Voor mijn 50 ste verjaardag heeft hij zoveel emotie vastgelegd, als ik er naar kijk voel ik zoveel blijdschap en gezelligheid. Het was voor mij een bijzondere avond en zo heeft Wesley het ook vastgelegd. Gewoon super!"Lindsay en Yuri, december 2013

"Een geweldige bruidsreportage hebben wij mogen ontvangen! De film is al zo ontzettend vaak bekeken en we krijgen er niets dan positieve reacties op. Het is ook geweldig dat je door de film je dag weer keer op keer opnieuw kunt beleven!


Over Wesley zelf:

Een erg fijne man om mee te werken, begrijpt erg goed wat je wensen zijn en door zijn professionaliteit heb je op de dag zelf nog niet eens in de gaten dat hij er is en dat je wordt gefilmd. "