Jullie zijn op zoek naar een videograaf voor wat de mooiste dag uit jullie leven moet gaan worden. Je gaat prijzen vergelijken en weegt de verschillende pakketten af. Maar toch weet je niet helemaal goed waar je aan toe bent. Natuurlijk komt dit bij een eerste gesprek ter sprake, maar hier kun je alvast lezen waarin ik denk dat ik me onderscheid.


Ik neem alles op met minimaal twee compacte (maar professionele) camera’s waardoor je niet de hele dag iemand rond hebt lopen met een grote camera op zijn schouder. Hierdoor zal je merken dat je me die dag eigenlijk helemaal niet of nauwelijks ziet.

Ik werk met pakketten zodat je zelf precies weet hoe lang ik film (soms is dit ruim 15 uur) en wat je daarvoor krijgt. 


Ik ben toegankelijk, informeel in de omgang maar laat jullie op de dag zelf uiteraard met rust. Hoewel er vaak in de loop van de dag wel wat ruimte komt om even bij te praten.


DOCUMENTARY STYLE


Ik film de dag zoals hij is, op een natuurlijke manier ga ik op zoek naar de mooie plaatjes, maar ik zet niets in scene. Ik zoek naar de kleine verhaaltjes die er altijd zijn om te verwerken in het grote verhaal van jullie dag. De lach, de traan, ik zoek het op.


Met veel passie ga ik vervolgens aan de slag om een zo uniek en persoonlijk mogelijke bewerking voor jullie te verzorgen. Door, zover mogelijk, muziek te kiezen die past bij jullie dag wordt het allemaal precies zoals jullie graag zien. Ik garandeer dat je door mijn enthousiasme, de kwantiteit én kwaliteit van de filmpjes je dag compleet opnieuw beleeft!