Hoi, welkom op de website van WvH Productions!


Ik ben Wesley van Heugten. 38 jaar oud, getrouwd en vader van twee kinderen. Een jongen en een meisje.

Mijn grote passie is videografie. Hieruit is, inmiddels 14 jaar geleden, WVH Productions ontstaan. Door de jaren heen heb ik me ontwikkeld als specialist in bruidsreportages.


De laatste jaren heb ik al menig kersvers bruidspaar een herinnering voor het leven gegeven. Maar ook voor andere videoproducties kun je bij me terecht. Ik film alles in FullHD en waar nodig met meerdere camera's. Dit zijn compacte (maar professionele) camera's waardoor je niet de hele dag een persoon met een grote camera op zijn schouder voor je neus hebt.


Ik maak gebruik van diverse professionele accessoires zoals bijvoorbeeld een draadloze microfoon tijdens de ceremonie/speeches, diverse statieven en een stabilizer.Je wensen worden vooraf besproken in een kennismakingsgesprek, en ik zal ook mijn idee├źn daarbij uitdragen. Vlak voor de grote dag spreken we nog een keer af om alles door te nemen. Uiteindelijk bepaal je natuurlijk zelf hoe je het geheel graag ziet, maar je kunt dit ook helemaal aan mij overlaten!


Ook voor het vastleggen van uitvaarten, evenementen, vrijgezellefeesten of promotie video's kun je een beroep op me doen.


Voor meer informatie kun je me bereiken via het contactformulier op

deze site. Of je stuurt een mailtje naar info@wvhproductions.one.


Voorbeelden van mijn werk kun je vinden in het portfolio.

Kijk vooral ook even wat het 'VideoKado' precies is. Een uitermate origineel en persoonlijk

cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of jubileum!